En toen was er sneeuw... 08-02-2007

Vandaag hetzelfde plan als gister, even snoeken na school met aasvissen en dit werd nog extra leuk met het gegeven weeralarm. Sneeuw!

Lorenzo zou vandaag ook meevissen, maar door omstandigheden moest hij al snel weg. In de sneeuw werd begonnen met witvissen, dit ging nogal lastig door het zicht, de dobber was slecht te zien. Ondanks dat hadden we na een tijdje wel een paar voorns dus die mochten de snoeken gaan bezoeken... Al snel beet er een snoek pal voor een steiger, maar deze werd niet gehaakt. De herkansing kwam na een half uur: Na een kolk bij de dobber, schoot hij weg! De snoek werd gehaakt en in de sneeuw werd gedrild. Een dik snoekie werd geland, opgemeten (65 cm), gefotografeerd in de witte 'natuur' en weer teruggezet.

Een snoek in de sneeuw maak je niet vaak mee.

Al snel kon ook Dylan een snoekje vangen in de witte buitenwereld. Hij was 51,5 cm (helaas kon Dylan niet echt lachen op de foto).

En ook Dylan...

Hierna zijn we nog eventjes doorgegaan, maar het was niks meer. Het was weer leuk, helaas zeggen ze dat de sneeuw al snel weer weg is.

Kromme hengels,

Duncan Swart