Vissen voor vertrek... 27-06-2007

Afgelopen woensdag weer eens vroeg op, want ik ging weer achter de karpers aan. Alleen deze keer ging ik samen met Tom, Lorenzo en later ook met Dylan. Het liep geen storm, maar we hebben toch ieder een visje gepakt. Hier de foto's:


Al vrij vroeg kwam de eerste run, met een mooi karpertje van 5,5 pond als resultaat voor mij, welke tevens mijn kleinste karper is die ik ooit op boilies heb gevangen.


Ook Lorenzo kreeg een run, maar geen run waar je die echte adrenalineschok van krijgt, want hij was vergeten zijn beetmelder aan te zetten. Ondanks dat ving hij een mooie schubkarper van 13 pond.


Nadat Dylan ook was komen vissen kreeg ik weer een run op mijn hengels, maar omdat Tom nog geen stootje had gekregen mocht hij de karper vangen, die na weging 12 pond bleek te zijn.


Tijdens het eten eindelijk een volle run op een van Tom's hengels, welke voor Dylan bestemd was14 pond.

Hierna nog 1 run op een hengel van Tom, maar deze werd door een foutje door Tom verspeeld. Dit was voorlopig de laatste visdag voor mij, want ik vertrek morgen voor een week naar de Belgische Ardennen om daar te survivalen met school.

Veel vangsten,

Duncan Swart